Lilla Massageriet

Vem är då Pia som älskar att ge människor massage och lindring åt trötta och stressade kroppar? Jo en fd ingenjör som ganska sent i livet vågade satsa och ta steget fullt ut för att göra det hon i hjärtat brinner för. Intresset för massage och alternativa behandlinsmetoder har alltid legat mig varmt om hjärtat.

År 2003 utbildade jag mig till massör på Axelsons Institut i Stockholm och har därefter jobbat på Romerska badet samt på Sätra Brunn spa parallellt med min anställning som ingenjör. För tre år sen gjorde jag slag i saken och vidareutbildade mig till massageterapeut, även denna gång på Axelsons i Stockholm, jag är nu även diplomerad BICOM Bioresonansterapeut.

Under min utbildning till massageterapeut jobbade jag på Steam Hotel som massör och spaterapeut och startade då samtidigt mitt företag Lilla Massageriet .

Nu lever jag min dröm och tillbringar mina dagar på Lilla Massageriet och känner en stor glädje och tacksamhet över mina kunder som visar mig sitt förtroende genom att välja just mig.